5.0
( На 5 )

Каталог

Переглянуті товари

Тактична аптечка ORPRO з кріпленням на пояс (Червона)

Тактична аптечка ORPRO з кріпленням на пояс (Червона, Cordura 1000) Збільшити для перегляду

ORP-TP0168
Є в наявності
450 грн

Додати до списку обраних товарів


Новий товар

Характеристики

МатеріалCordura 1000 PU (поліуретанова пропитка)
Вага0,13 кг
КолірЧервоний
Розмір180х110х70 мм

Інформація

Тактична аптечка на пояс від ORPRO дозволяє розмістити комплект екстреної медичної допомоги під рукою в швидкому та зручному місці.

Аптечка на пояс ORPRO відшита з найміцнішої тканини - Cordura 1000D з поліуритеновою пропиткою, що відповідає технічним стандартам НАТО. Крім своєї неперевершеної міцності та зносостійкості, тканина має брудо- і вологовідштовхувальні властивості. Тактична аптечка має зручний розмір: 180х110х70 мм. Незважаючи на міцність тканини, аптечка у використанні дуже м'яка, ергономічна і максимально комфортно відчувається при носінні на поясі, на відміну від будь-яких аналогів.

Конструкція поясної аптечки передбачає спеціальний «клапан» для захисту блискавки від бруду, гілок та іншого сміття, яке може ускладнити відкриття. Наявність спеціального клапана також дозволяє заховати два бігунки всередину, щоб у несподіванний момент вони ні за що не зачепилися, і аптечка випадково не відкрилася. Всі шви та кріплення прошиті спеціальною, посиленою ниткою, яка здатна витримувати високі навантаження.

Універсальне кріплення червоної аптечки ORPRO підходить на будь-який тактичний пояс чи ремінь. На зовнішній стороні аптечки нанесений хрест із спеціальної, яскравої, світловідбивної плівки. Даний варіант відмінно підійде для рятувальників, спецслужб, туристів та любителів екстремальних видів спорту.

Всередині аптечка на пояс ORPRO розділена на 2 частини. У верхньому відділі є три відсіки під сіточкою і два дрібні кріплення на еластичних резинках, що самостягуються (під бинти, джгути, кровоспинні та знезаражуючі засоби). Другий, нижній відділ, має кишеню з сітки з двома еластичними кріпленнями, що виключає випадання медикаментів, а також робить доступ простим і зручним.

Важливо! Усі аптечки в нашому асортименті постачаються порожніми, медичні препарати до комплектації не входять! 


К сожалению, отзывов пока нет ☹

СОПУТСТВУЮЩИЕ ТОВАРЫ