5.0
( На 5 )

Каталог

Переглянуті товари

Органайзер-скрутка ORPRO (Червоний)

Органайзер-скрутка ORPRO (Червоний, Cordura 1000) Збільшити для перегляду

ORP-TP0164
Є в наявності
950 грн

Додати до списку обраних товарів


Новий товар

Характеристики

МатеріалCordura 1000 PU (поліуретанова пропитка)
Вага0,38 кг
КолірЧервоний
Розмір240х600 мм

Інформація

Компактний та зручний органайзер-скрутка ORPRO на 6 відсіків. Модель пошита з міцної та зносостійкої тканини американського виробництва - Cordura 1000D, у розгорнутому вигляді має розмір 60х24 см. Внутрішня частина виконана з прозорого ПВХ високої щільності, що забезпечує вологозахист. Даний матеріал дозволяє зберігати всілякі аксесуари і не переживати, що вони «порвуть» або «проріжуть» відсік. Крім того, прозорий ПВХ стійкий до температур від -30 до +60 градусів за Цельсієм. Він не тріскається, не жовтіє і не кришиться з часом.

1200.jpg

У розгорнутому вигляді модульний органайзер-скрутка є 6 горизонтальними відсіками на блискавках, різної ширини. Усередину поміщається аксесуари довжиною до 22 см. У той же час, прозорість відсіків дозволяє швидко знаходити необхідні аксесуари. Розкладений органайзер можна не лише покласти, а й підвісити за допомогою спеціально вшитого гачка. Додатково доступний аксесуар – ремінь для кріплення аптечки за підголовник на сидінні автомобіля.

У скрученому вигляді сумка-органайзер фіксується двома фастексами. Наявність системи кріплення Molle/Pals дозволяє інтегрувати сумку-скручування в органайзери або інше екіпірування. Для цього можна придбати додаткові кріплення molle.

Завдяки своїй бездоганній якості, модульний органайзер-скрутка ORPRO прослужить довгі роки в будь-яких, навіть неординарних умовах. При необхідності легко миється.


К сожалению, отзывов пока нет ☹