5.0
( На 5 )

Каталог

Переглянуті товари

Подовжувач троса лебідки ORPRO 4000 кг / 5 метрів

Подовжувач троса лебідки 4000 кг / 5 метрів Збільшити для перегляду
ORP-TK0122
Є в наявності
590 грн

Додати до списку обраних товарів


Новий товар

Характеристики

ТипПодовжувач троса лебідки
ВиконанняПетля / петля
Мінімальне розривне навантаження4000 кг
Довжина5 метрів
Ширина стрічки50 мм
Захист петельСинтетична тканина підвищеної міцності
МатеріалПоліестер
Вага0,7 кг

Інформація

Подовжувач троса лебідки ORPRO - незамінний аксесуар для кожного транспортного засобу підвищеної прохідності. Не важливо використовується транспортний засіб для змагань або просто виїзду за межі асфальту по вихідним. В обох варіантах, непоодинокі випадки, коли машина застряє далеко від дерев або будь-якого іншого об'єкта, за який можна приєднати лебідками . Особливо це актуально для полів, боліт або пустирів з рихлим грунтом. Стандартної довжини троса в 25-30 метрів банально в цьому випадку не вистачає. У будь-якій подібній ситуації якраз і корисний подовжувач троса лебідки від української торгової марки ORPRO.

Подовжувач троса лебідки виготовлений з ексклюзивною надміцної поліестерової стрічки. Цей факт гарантує відповідність усім заявленим показникам (вся продукція протестована і має реальні показники!), Що забезпечує додаткову безпеку на бездоріжжі при лебеженіі. Крім цього легка вага, більш компактний розмір, низька ціна, зручність і безпеку у використанні є перевагами в порівнянні з металевим і синтетичним тросами.

У разі крайньої необхідності, подовжувач троса лебідки можна використовувати в якості буксировочной стропи, фіксатора вантажу, корозахисника, або ж подовжувача для ривковой стропи.

Подовжувач троса лебідки є одним з важливих елементів транспортного набору джипера. Також, разом з цим рекомендуємо придбати: такелажну сумку , стяжку для троса , тросогасник , шакли і брудозахисний мішок , для зручності транспортування і чистоти в салоні.

Ми намагаємося покрити 100% запитів наших клієнтів при виборі подовжувача троса лебідки, однак, якщо з якоїсь причини не знайшли відповідного варіанту - Ви можете замовити його нашим менеджерам і виробництво в найкоротші зробить його для Вас (зверніть увагу, вартість замовленого варіанту вище , ніж серійного зразка).


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари