5.0
( На 5 )

Каталог

Про нашу роботу

Опубліковано : 2022-04-11 14:25:25
Категорії : Новости

Вітаємо Вас, дорогі клієнти, гості та партнери!

Це буде інформаційний пост-новина про те, як працює наша команда, чим ми займаємось, та й як загалом виглядає «загальна картина» у ТМ ORPRO, в умовах воєнного часу.

З 24 лютого наше виробництво у місті Дніпро було вимушене зупинено через напад російської федерації на Суверенну, Незалежну Україну. Цей день весь назавжди увійде до історії України та всього цивілізованого Миру. Усіх наших співробітників було відправлено додому, до родин, оскільки ніхто не розумів, що буде завтра.

У перші дні, а згодом, і тижня війни, виробничі приміщення були повністю відключені від опалення та світла (за рішенням орендодавця). Цей факт ще більше посилив можливість будь-якої роботи виробництва. Враховуючи все вищезгадане, а також факт, що місто Дніпро стало волонтерським центром допомоги півдню та сходу країни, було прийнято рішення про передачу всіх відповідних матеріалів (тканин, стрічок, ременів та ін.) до волонтерських центрів. Матеріали стали основою для пошиття військових сумок, бронежилетів, плитоносок, розвантажень та ін.

Сьогодні, майже через 2 місяці війни, ми намагаємося повернутися до звичного виробничого ритму, щоб зберегти робочі місця, виплачувати зарплати і підтримувати економіку країни, в силу наших потужностей і можливостей.

Було вирішено почати шити з перспективою на майбутнє всі ті вироби, які були розроблені та прибрані в довгий ящик через високий попит на вже існуючу продукцію. Насамперед, ми наголосили на аптечках, значною мірою розширивши асортимент. Випустили також лінійку тактичних моделей, які розроблялися з урахуванням побажань професіоналів та доробок після випробувань у реальних умовах. Зворотній зв'язок - це те, що дозволяє продукції ТМ ORPRO бути не тільки красивою на фото, а й найкращою насправді.

Усі подальші плани виробництва та його реалізація, безпосередньо залежить від тканин які вдасться отримати у цей час. Наша команда рухається далі. Ми плануємо зробити багато та радувати Вас цікавими виробами, які зроблять туризм та подорожі ще комфортабельнішими та безпечнішими.
Окрема подяка кожному, хто купує нашу продукцію у цей непростий час! Завдяки Вам ми можемо забезпечити роботою та заробітною платою всіх співробітників на виробництві! Слава Україні та ЗСУ!

Насамкінець, невелика ремарка для тих, хто забув, не знав чи зовсім потрапив сюди вперше: ORPRO – українська компанія кваліфікованих-професіоналів, яка займається виробництвом позашляхових аксесуарів, а також аксесуарів для активного туризму та експедицій. Більшість товарного асортименту (близько 90%) виробляється безпосередньо нами, на своїх виробничих потужностях. Відмінна риса кожного продукту з логотипом ORPRO: ми виготовляємо вироби першокласної якості, не побоїмося цього слова – преміального. Наша компанія дає робочі місця виробничому персоналу, і вся наша команда отримує задоволення від кожного етапу роботи та від кінцевого результату – готової продукції.

Кожен, хто хоч раз тримав будь-який наш виріб у руках, розуміє, про що ми тут пишемо!