5.0
( На 5 )

Каталог

Відповідь на одне з найчастіших питань :)

Опубліковано : 2022-04-29 10:42:43
Категорії : Статьи

Дорогі гості та клієнти! Цей пост-стаття довго просився бути опублікованим на нашому сайті. Як уже писалося і говорилося раніше, з початку війни відправлення замовлень здійснюється за частковою передоплатою, яка дорівнює вартості доставки поштовим оператором Нова пошта в обидва кінці. Пов'язано це з ситуацією, що постійно змінюється, в кожному регіоні України. Нам не потрібно чужих грошей, проте ніхто не знає, що буде завтра? або «коли?» нова пошта доставить посилку, а в деяких випадках «чи взагалі доставить?». У зв'язку з цим, ваша передоплата – наша страховка від можливих «неприходів» на пошту, «незаборів» або відмов від вантажу.

У телефонній розмові менеджерів практично кожен день запитують: «Чи не кидали ми?», «Не аферисти?». і ще з десяток варіантів-синонімів. Бажаємо один раз і назавжди відповісти на це запитання. Ні, ми не кидали, не розводили і не шахраї. Чому? Розкажемо за пунктами нижче:
1. Торгова марка ORPRO зареєстрована в Україні, та докладна інформація доступна у загальнонаціональних базах. Ми продаємо продукцію виключного власного бренду та виробництва.
2. Офіційний сайт-магазин із великою кількістю продукції бренду ORPRO
3. Унікальний контент, опис, фото.
4. Штат співробітників для роботи на сайті
5. Виробничий цех

Резюмуючи, хочеться звернути увагу, що КОЖНИЙ із пунктів несе за собою величезні фінансові та тимчасові витрати. Для найбільших скептиків, які готові до кінця читати, проведемо більш розгорнутий аналіз.
1. Наша торгова марка ORPRO є офіційно зареєстрованою на території України та деяких інших країнах. Цей процес займає не менше 24 місяців та круглої суми грошей (300-500 доларів). Перевірити правдивість наших слів можна за будь-яким реєстром або доменом orpro.ua. В Україні домен .ua доступний лише для зареєстрованих торгових марок.
2. Сайт, на якому Ви зараз знаходитесь, є офіційним інтернет-магазином з усім асортиментом продукції. Викладаються сотні позицій товарів, які ми виготовляємо. Тільки під брендом ОРПРО. Наш сайт, як і виробництво, працює з 2019 року. Ми регулярно публікуємо новини, фото статті та огляди наших продуктів. Крім того, асортименти постійно розширюються.
3. Останній Аргумент – це унікальні товари, які мають унікальний контент, фото та опис на весь світ.

Для досягнення такого результату потрібна злагоджена командна робота та гідна оплата праці. Як ви вважаєте, спроба обману на 100, 200, 1000 або 10 000 грн. Чи може окупити всі ці витрати? Та й у принципі, який логічний сенс це може мати? Правильно, немає сенсу. Оскільки жоден із процесів не може бути покритий повністю з вищезазначених сум. Нам дуже неприємно чути такі звинувачення від потенційних покупців.

Наш колектив дуже сподівається, що після прочитання, ви станете довіряти нашій компанії більше або хоча б не робитимете поверхневих заяв про «шахраїв та кидалів». Інакше для кого ми день у день намагаємося створювати найкращі та найякісніші продукти?

З повагою колектив ТМ ORPRO.